BED & BREAKFAST

 

De Raijhoeve is gelegen in de Noord Limburgse gemeente Meijel, ca. 4km buiten de dorpskern. De peel met zijn vele fiets- en wandelroutes is het natuurgebied waar Meijel om bekend staat. Door de centrale ligging in Noord Limburg - Venlo 25km - Weert 20km - Eindhoven 35km - Roermond 23km bent u snel met de auto bij winkelcentra's, outlet centrum, museums, attractieparken, etc. Voor meer informatie verwijzen wij U naar de volgende website: www.Meijel.nl.
 
Het sfeervol ingerichte gastenverblijf van De Raijhoeve biedt U onder andere twee 1-persoons bedden, een eigen douche, wastafel, toilet, tv, keukenblok, koffiezet apparaat, magnetron, gas/oven, zitje bij de haard, eethoek op de begane grond, eigen entree, terras met zitje etcetera.
 
Het tarief voor een overnachting voor 2 personen (incl. uitgebreid ontbijt) is €45,- p.p. Het tarief voor een overnachting voor 1 persoon (incl. uitgebreid ontbijt) is €60,- p.p.
Genoemde tarieven gelden bij verblijf van minimaal 2 overnachtingen.

De toeristen belasting is €0,75 p.p. en een uitgebreid lunchpakket is €7,50 per persoon. Wilt u graag helemaal tot rust komen bij De Raijhoeve? Maak dan nu gebruik van onze infra-rood sauna en stortdouche voor maar €10,- p.p.