WORKSHOPS

 

De Raijhoeve biedt vele verschillende, gezellige en vooral erg creatieve workshops aan. Hier onder vind u een kleine greep uit ons assortiment...

Workshop High Tea
High Tea is een oude traditie uit Engeland die nog steeds voor duurt. De cakes en sandwiches die bij een High-Tea geserveerd worden zijn op een eenvoudige wijze te bereiden. Tijdens deze workshop leer ik u hoe dat te doen.

We beginnnen met het ontvangst in onze jachtkamer. We starten de High Tea met een champagne-thee, soepje, iets warms en wat zoetigheden te eten. Na het doornemen van het programma gaat het bakken van de cakes en hartigheden beginnen! Hierna hebben we een kleine pauze onder het genot van een heerlijk glaasje wijn, petitfours en amusehapje. Daarna richten wij ons op de koude gerechten, onder andere de pinwheels, sandwiches etc.

Wanneer dit gedaan is keren we terug naar de jachtkamer om onze zelfgemaakte creaties te bewonderen en te proeven. U krijgt alle recepten die u bij De Raijhoeve gebruikt ook mee naar huis om thuis nog eens na te kunnen genieten van de High Tea.

De High Tea is 's middags te reserveren van 13.00 tot 17.00 uur en 's avonds van 18.00 tot 22.00 uur.
De datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 6 personen, grotere groepen graag in overleg.
Het tarief voor een High Tea bij De Raijhoeve is €32,50 van ma t/m vr.
Op zaterdag- en zondagmiddag is het tarief €35,- p.p. voor minimaal 8 personen.
 

 

 


Workshop taart decoreren
Een andere leuke, creatieve workshop is de workshop boltaart decoreren. De cakes zijn vantevoren al klaargemaakt zodat we meteen kunnen beginnen met de boltaart te vullen, te bekleden en te decoreren met eetbare decoraties. Op het einde van deze workshop word de boltaart uiteraard mee naar huis genomen om thuis nog eens van de creatie te kunnen genieten!

De workshop duurt ongeveer 3 uur en de datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 4 personen, grotere groepen graag in overleg.
Het tarief voor de workshop taart decoreren bij De Raijhoeve is €35,- p.p. Deze prijs is inclusief de gebaksdoos, koffie / thee / fris en iets lekkers.
 

Workshop cupcakes decoreren
Wat ook een erg leuke workshop is, is de workshop cupcakes decoreren. Tijdens deze workshop worden er 10 cupcakes gemaakt in een theekopje. De cupcakes gaan aan het einde van de workshop in een doosje mee naar huis.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en de datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 4 personen, grotere groepen graag in overleg.
Het tarief voor de workshop cupcakes decoreren bij De Raijhoeve is €35,- p.p. Deze prijs is inclusief de gebaksdoos, koffie / thee / fris en iets lekkers.


Workshop Giant Cupcake
De Giant Cupcake word gevuld met een botercreme of fruit. Wanneer dit klaar is gaan we de cupcake
mooi bekleden en decoreren. De Giant Cupcake gaat aan het einde van de workshop in een doos mee naar huis.

De workshop duurt ongeveer 3 uur en de datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 4 personen, grotere groepen graag in overleg.
Het tarief voor de workshop cupcakes decoreren bij De Raijhoeve is €40,- p.p. Deze prijs is inclusief de gebaksdoos, koffie / thee / fris en iets lekkers.Workshop rozen van papier
Tijdens deze workshop gaan we rozen van papier maken, deze zijn haast niet te onderscheiden van echte rozen. De workshop duurt ongeveer 4 uur en de datums
zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 6 personen, grotere groepen graag in overleg.
Het tarief voor de workshop rozen van papier bij De Raijhoeve is €30,- p.p.
 

 

Combi Workshops
Deze workshop begint met de High Tea workshop en daarna gaan we een roos van papier maken.
Deze workshop begint om 12.00 uur en duurt ongeveer 5,5 uur en de datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 6 personen, grotere groepen graag in overleg.
Het tarief voor de combiworkshop bij De Raijhoeve is €40,- p.p.
 
 
Workshop theepot versieren
Tijdens deze workshop gaan we een grote theepot bekleden. Deze workshop is inclusief een 5 gangen mini High Tea, koffie, thee en jus d' orange. Deze workshop begint om
12.00 uur en duurt ongeveer 5 uur en de datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 4 personen, grotere groepen graag in overleg.
Het tarief voor de workshop theepot versieren bij De Raijhoeve is €55,- p.p.
 


 

Workshop grote kip beschilderen
Tijdens deze workshop gaan we een grote kip beschilderen, en eventueel nog extra versieren met kant en kraaltjes. Deze workshop begint om 12.00 uur en duurt ongeveer 5 uur en de datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 4 personen, grotere groepen graag in overleg. Deze workshop is inclusief een lunch bestaande
uit soep, broodjes, koffie, thee en jus d' orange en in de middag een glas wijn met wat lekkers.
Het tarief voor de workshop grote kip beschilderen versieren bij De Raijhoeve is €60,- p.p.


 

 


Workshop koe beschilderen
Tijdens deze workshop gaan we een koe beschilderen. Deze workshop is inclusief een 5 gangen mini High Tea, koffie, thee en jus d' orange. Deze workshop begint om 13.00 uur en duurt ongeveer 4 uur en de datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 4 personen, grotere groepen graag in overleg.
Het tarief voor de workshop koe beschilderen bij De Raijhoeve is €35,- p.p.
 

 

 

Workshop feestcrackers maken
Tijdens deze workshop gaan we 6 feestcrackers maken van papier. Deze zijn erg leuk voor op een verjaardag, paastafel of voor kerstmis. Deze workshop is inclusief koffie, thee, glaasje wijn en wat lekkers. Deze workshop duurt ongeveer 4 uur en de datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 6 personen, grotere groepen graag in overleg. Het tarief voor de workshop feestcrackers maken bij De Raijhoeve is €25,- p.p.
 Workshop likeuren maken
Tijdens deze workshop ga je 2 likeuren maken in combinatie met een verzorgde mini High-Tea. Gezellig je eigen likeuren maken en mee naar huis nemen. En tussendoor genieten van de mini High-Tea hapjes, zoet en hartig inclusief koffie, thee en jus d' orange. Deze workshop duurt ongeveer 3 a 4 uur en de datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 6 personen, grotere groepen graag in overleg.
Het tarief voor de workshop likeuren maken bij De Raijhoeve is €30,- p.p.

 

 


Workshop kippen schilderen op doek
Tijdens deze workshop gaan we een kip (of meerdere kippen) schilderen op een doek in combinatie met een verzorgde mini High-Tea. En tussendoor genieten van de mini High-Tea hapjes, zoet en hartig inclusief koffie, thee en jus d' orange. Deze workshop duurt ongeveer 5 a 6 uur en de datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 6 personen, grotere groepen graag in overleg.
Het tarief voor de workshop kippen schilderen op doek bij De Raijhoeve is €40,- p.p.

 Workshop Petit Fours / Mini gebakjes maken
Deze gebakjes zijn zeer geschikt bij een High-Tea, verjaardag etcetera. Makkelijk en lekker. De gebakjes neem je mee naar huis in een gebaksdoos, inclusief de recepten. Deze workshop is inclusief koffie, thee, glaasje wijn en wat lekkers. Deze workshop duurt ongeveer 3,5 uur en de datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 6 personen, grotere groepen graag in overleg.
Het tarief voor de workshop Petit Fours / mini gebakjes maken bij De Raijhoeve is €30,- p.p.

 

 

 

Workshop muziekkrans
Tijdens deze workshop gaan we een krans bekleden met oud muziekpapier. Deze workshop is inclusief koffie, thee, glaasje wijn en wat lekkers. Deze workshop duurt ongeveer 4 uur en de datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 6 personen, grotere groepen graag in overleg.
Het tarief voor de muziekkrans maken bij De Raijhoeve is €30,- p.p.

 

NIEUW: Sweet & Savory (hartige) table
Wilt u een sweet table of savory table bij de Raijhoeve, dan is dit altijd inclusief een workshop.
Voor allerlei zoetige of hartige hapjes inclusief koffie, thee, jus en wijn vanaf € 12,50 p.p. exclusief workshop.

Sweet table of Savory table bij u thuis voor een feestje? Vraag naar de mogelijkheden!
Vanaf € 12,50 p.p. exclusief bezorgkosten. Vanaf 12 personen.

 

NIEUW: Macarons & Cupcakes te bestellen
In allerlei kleuren en smaken.

Macarons vanaf € 0,80 p.st. te bestellen vanaf 24 stuks.
Cupcakes te bestellen vanaf € 1,25 p.st te bestellen vanaf 12 stuks.
Exclusief bezorgkosten.


Kinderworkshop poes beschilderen

Tijdens deze speciale kinderworkshop gaan de kinderen een mini poes beschilderen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen deelnemen aan aan deze workshop.

De workshop duurt ongeveer 2 a 2,5 uur en de datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 8 kinderen, grotere groepen graag in overleg.
Het tarief voor de workshop poes beschilderen bij De Raijhoeve is €13,- p.p. Deze prijs is inclusief drankje en wat lekkers.
Op locatie is de prijs €15,- p.p. (hier is drankje en wat lekkers niet inbegrepen).
 
 

 

Workshop cupcakes decoreren
Tijdens deze speciale kinderworkshop op de woensdagmiddag gaan de kinderen 5 cupcakes decoreren.

De workshop duurt ongeveer 2 uur en de datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 8 kinderen, grotere groepen graag in overleg.
Het tarief voor de workshop cupcakes decoreren bij De Raijhoeve is €12,50 p.p. Deze prijs is inclusief drankje en wat lekkers.
Op locatie is de prijs €15,- p.p. (hier is drankje en wat lekkers niet inbegrepen).


Workshop mini boltaartje maken
Tijdens deze speciale kinderworkshop op de woensdagmiddag gaan de kinderen 5 cupcakes decoreren.

De workshop duurt ongeveer 2 uur en de datums zijn in overleg. Minimale groep bestaat uit 8 kinderen, grotere groepen graag in overleg.
Het tarief voor de workshop mini boltaartje maken bij De Raijhoeve is €12,50 p.p. Deze prijs is inclusief drankje en wat lekkers.
Op locatie is de prijs €15,- p.p. (hier is drankje en wat lekkers niet inbegrepen).